O NAMA

Konkurencija postaje sve jača. Ali sa inovativnim i upečatljivim pakovanjima možete da se izdvojite od drugih. Fleksibilne linije za pakovanje Vam omogućuju da dizajnirate razne velečine pakovanja u različitim oblicima koja najbolje zadovoljavaju potrebe Vašeg tržišta.

Na ovoj internet stranici možete pronaći najbolja rešenja koja vode do Vašeg uspeha. Mi smo jedna od najiskusnijih i najbrže rastućih prodajnih agencija za procesnu opremu i pakovanje prehrambenih i drugih proizvoda u industriji.

Ono što je originalno počelo u 1967 godine u Solunu, Grčka kao čovek firma, izraslo je u prodajnu mrežu od pet kancelarija. Sa centralnom kancelarijom u Grčkoj i podružnicama u Srbiji, Makedoniji, Bugarskoj i Rumuniji, kompanija deluje na Balkanskom poluostrvu sa znanjem kako da osigura kvalitet, efikasnost i brz povratak investicije svojim klijentima.
Lokalno prisutno iskusno osoblje, opslužuje industriju po istim principima koja su rukovodila kompaniju u protekle četiri decenije.

Danas, kompanija nastavlja da obezbedzuje najbolja rešenja u klasi, bazirana na kulturi inovativnog rešavanja problema, kombinujući svoje vrhunske veštine u različitim prehrambenim tehnologijama i tehnikama. U dole navedenom tekstu možete saznati više o našim najvažnijim kompetentnostima:

  • Prehrambena procesna oprema
  • Pakovanje
  • Punjenje-Flaširanje
  • Inspekcija/Kontrola proizvoda
  • Materijali za pakovanje

Kako se svet menja tako se pojavljuju i novi izazovi, a naša kompaniju prateći te promene može da ponudi inovativne proizvode i usluge svojim klijentima. Naša vizija je da postanemo jedan od najboljih i najposvećenijih partnera našim klijentima u industriji pakovanja.

Zahvaljujemo se na posvećenom vremenu za pretragu naše web strane, gde možete da saznate kako dokazane tehnologije i iskustva fokusirana na Vaš proizvod mogu unaprediti Vaše poslovanje.